Upgraden naar windows 11


Het is belangrijk om te weten dat de ondersteuning voor Windows 10 binnenkort ten einde komt. Microsoft heeft aangekondigd dat op 14 oktober 2025, de ondersteuning voor Windows 10 zal worden stopgezet. Dit betekent dat er geen beveiligingsupdates of technische ondersteuning meer beschikbaar zal zijn voor dit besturingssysteem. Het beste is om een upgrade naar Windows 11 te doen, om ervoor te zorgen dat hun computers veilig en up-to-date blijven.

Bent u klaar om de sprong te maken naar het nieuwste besturingssysteem van Microsoft? Upgrade naar Windows 11 en krijg een een verfrissende gebruikerservaring met verbeterde prestaties en nieuwe functionaliteit. Maar het upgraden van uw besturingssysteem kan een uitdaging zijn, vooral als u niet zeker bent van de stappen die u moet nemen.

Gelukkig staan wij klaar om uw computer te upgraden naar Windows 11. Wij begrijpen de complexiteit van het upgraden naar Windows 11 en kunnen u helpen om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw upgrade naar Windows 11 te plannen. Laat ons u helpen om het meeste uit uw computerervaring te halen met het nieuwste en beste van Microsoft.

Chat openen
Chat met onze Support Team
Hallo,
Hoe kunnen we van dienst zijn?