<style>.lazy{display:none}</style> Server en werkstation - Sijmtronix

Server en werkstation

Bij een klein bedrijf komen upgrades en aankoop van nieuwe en krachtigere servers of werkstations vaak aan de orde. Wij werken samen met gelijkgestemde bedrijven waarbij we u de beste prijzen kunnen aanbieden.

Serverhardware

Sijmtronix kan adviseren over servers die ideaal zijn voor uw onderneming qua processorkracht en opslagcapaciteit. Of het nu gaat over een tower-, rack-, of bladeserver, tapestations, clusters of RAID, bij ons bent u aan het juiste adres.

Serversoftware

Nadat de passende hardware voor uw server is bepaald, gaan wij aan de slag met de installatie en configuratie van software zoals Windows 2012 Essentials en andere benodigde softwarepakketten voor uw back-up en dagelijkse activiteiten. Wij kunnen u adviseren over back-ups, uitbreidingen en upgrading.

Sinds begin maart is Windows Server 2008 beschikbaar. 24-7 in de lucht, met een haast bovenmenselijke betrouwbaarheid. Neem vrijblijvend eens contact met ons op en ontdek de functionaliteiten die Windows Server 2008 biedt op het gebied van stabiliteit, beheer, beveiliging en web.

Werkstations

Als u van plan bent uw werkstations te vervangen of nieuwe computers aan te schaffen, dan kunt u bij ons terecht. De nieuwe werkstations worden voorzien van de allerlaatste updates en worden standaard geïnstalleerd met de laatste Windows-versie en antivirussoftware.

Een werkstation op een tafel. WIj bieden ook krachtigere servers of werkstations aan.
Chat openen
Chat met onze Support Team
Hallo,
Hoe kunnen we van dienst zijn?