<style>.lazy{display:none}</style> Microsoft Exchange - Sijmtronix

Microsoft Exchange

Microsoft Exchange Server is een compleet softwarepakket, geschikt voor bedrijven en wordt gebruikt om berichten, agenda’s en contactinformatie te beheren. Indien correct geconfigureerd, draagt Exchange Server bij aan de verbetering van de samenwerking tussen uw werknemers.

Onderaan staan twee belangrijke voordelen die Exchange Server voor uw onderneming zouden kunnen betekenen:

  • Gebruikers kunnen overal, altijd, via elk apparaat en zelfs via hun stem toegang krijgen tot Outlook c.q. hun e-mail, agenda, contacten en andere informatie. Daarmee neemt hun beschikbaarheid toe en wordt efficiëntere communicatie en samenwerking mogelijk.
  • Exchange Server zorgt voor betere bescherming van communicatie en informatie door automatische encryptie (versleuteling) van het e-mailverkeer en het weren van spam en virussen. De zoekfunctionaliteit is sterk verbeterd en helpt gebruikers bij het vinden van contacten, berichten en het delen van hun agenda.

Sijmtronix is gespecialiseerd in de installatie, configuratie en onderhoud van Exchange Server. Onze medewerkers hebben keihard gewerkt om ervaring op te doen zodat wij een maximale prestatie en gebruik van deze serversoftware binnen het gemiddelde kleinbedrijf kunnen bieden. Wij kennen de verschillende opties en configuratieschermen. Dit resulteert dat we efficiënt aan de slag kunnen, wat veel besparingen oplevert voor uw onderneming. Sijmtronix heeft zijn leertraject vooraf afgerond door middel van speciale opleidingen en veel “hands-on” ervaringen. Onze klanten kunnen het maximale van onze vaardigheden verwachten. Ervaring en technische kennis zijn cruciaal om een Exchange Server-configuratie optimaal op te zetten en eventuele problemen op te lossen. Wij zijn de externe Exchange Server-consultants voor meerdere Hoornse bedrijven.

Sijmtronix kunt u inhuren voor een zeer scherpe prijs, informeer naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Het logo van Microsoft Exchange
Chat openen
Chat met onze Support Team
Hallo,
Hoe kunnen we van dienst zijn?