<style>.lazy{display:none}</style> Small Business Server - Sijmtronix

Small Business Server

Sijmtronix heeft honderden implementaties van Small Business Server (SBS) in Noord-Holland uitgevoerd. SBS is speciaal ontwikkeld om een complete en betaalbare netwerkoplossing te bieden voor het MKB. Het biedt de mogelijkheid om allerlei veelgebruikte instellingen op een gemakkelijke wijze te configureren en heeft een gebruiksvriendelijke interface.

SBS biedt veel voordelen die alleen voor grote bedrijven lijken te zijn voorbestemd: e-mail, internetconnectiviteit, interne websites, toegang tot uw netwerk van buitenaf (extranet), het lezen van uw mail op uw mobiele telefoon, het delen van bestanden en printers, back-up en terugzetten van data. Dit alles wordt gecombineerd in één betaalbare en geïntegreerde oplossing.

Ten slotte biedt SBS een veilige infrastructuur met een ingebouwde firewall en beveiligde toegang tot uw netwerk van buiten uw kantoor. Hiermee kunt u veilig telewerken met toegang tot al uw informatie (e-mail, kalender, contactinformatie, toepassingen, bestanden, interne websites en meer) vanaf elke pc met een internetverbinding.

 
bron: Microsoft
implementaties van Small Business Server
Chat openen
Chat met onze Support Team
Hallo,
Hoe kunnen we van dienst zijn?