<style>.lazy{display:none}</style> Netwerkbeheer - Sijmtronix

Netwerkbeheer

Voor vele MKB’s komt het voordeliger uit om een netwerkspecialist in te huren bij onderhoud aan en probleemoplossing van netwerken. Op het gebied van netwerkbeheer houdt Sijmtronix zich bezig met het snel en doelgericht oplossen van netwerkgerelateerde problemen.

Als bedrijf komt u altijd op de eerste plaats en heeft u voor ons de hoogste prioriteit, omdat uw productiviteit door een netwerkprobleem niet in gevaar mag komen of, erger nog, stil mag komen te liggen. Wij proberen de storing eerst op afstand op te lossen. Wanneer dit niet mogelijk is zullen we bij u op locatie komen. Deze vorm van netwerkbeheer biedt vele voordelen. U hoeft geen fulltime beheerder in dienst te nemen en bespaart opleidings- en cursuskosten.

Sijmtronix zorgt voor continuïteit binnen uw ICT-infrastructuur. Een plotselinge storing of server die geen mail meer ontvangt? Veelal kan het probleem op afstand opgelost worden.

Werkplekken die niet meer correct functioneren kunnen wij compleet opnieuw installeren zonder dat er iemand van u of ons aanwezig hoeft te zijn. Ook een server die niet correct reageert, kunnen wij op afstand controleren, herstarten of compleet overnemen.

Hiermee zijn responstijden mogelijk die normaal gesproken met intern beheer niet gehaald zouden kunnen worden. Andere zaken rond netwerkbeheer waarmee Sijmtronix zich bezig houdt zijn:

  • Verkoop van servers en werkstations;
  • Installeren en configureren van Small Business Server (SBS) of Windows Server 2012;
  • Installeren van de meest recente Windows-versie op de werkstations;
  • Configureren van het netwerk;
  • Opzetten en implementeren van een back-upplan.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

netwerkbeheer doelgericht oplossen problemen
Chat openen
Chat met onze Support Team
Hallo,
Hoe kunnen we van dienst zijn?