Cloud Computing

Wat is cloud computing?

 

Een plek (server) op het internet. Tegenwoordig horen we vaak over cloud computing. Het refereert aan gegevens die op internet beschikbaar worden gemaakt voor meerdere apparaten en over de hele wereld. U kunt bijvoorbeeld via uw telefoon foto’s zien die vanaf uw computer in de cloud opgeslagen zijn.

Een hele bedrijfsnetwerk. Soms refereert cloud computing aan een complete bedrijfsinfrastructuur welke beschikbaar wordt gemaakt vanaf het internet. Op die manier huren, als het ware, de klanten hun server en werkstations van een aanbieder op het internet. Door het analyseren van de situatie, kunnen wij bepalen of het voor uw onderneming voordeliger is uw infrastructuur in de cloud te huren, of de hardware zelf aan te schaffen.

 
 

Voor wie is cloud computing geschikt?

 

Particulier: Voor de particulier is het belangrijkste toepassing ‘back up online’. We hebben daar een aanbieding en kunnen iets voor u hier betekenen.

Bedrijven: Het verschilt. Soms heeft de onderneming alleen behoeften aan back-up in de cloud. Soms heeft de onderneming advies nodig over wat het voordeligste is. Dennis Joor heeft veel ervaring met cloud computing en virtualisatie.

Chat openen
Chat met onze Support Team
Hallo,
Hoe kunnen we van dienst zijn?