<style>.lazy{display:none}</style> Draadloze netwerken - Sijmtronix

Draadloze netwerken

Sijmtronix verzorgt de aanleg van draadloze (Wi-Fi-)netwerken, dit doen wij van klein tot groot omgeving.

Thuis

Denk hierbij aan het Wi-Fi bij particulieren. Wanneer er bijvoorbeeld op de 1e of 2e etage slecht bereik is, kan dit vaak met een eenvoudige “repeater” opgelost worden of het wijzigen van het uitzendkanaal van de router, omdat er buren op hetzelfde kanaal zitten.

Camping, hotel en restaurant

Op een camping kan door middel van een draadloos toegangspunt met een antenne op een hoog punt een uitstekend bereik gehaald worden zodat alle gasten een goede internetverbinding hebben. Dit verzorgen wij ook voor hotels, restaurants, woongemeenschappen etc.

Bedrijven

Bij agrarische bedrijven of fabrieken is er vaak behoefte aan grote Wi-Fi-netwerken met volledige dekking, bijvoorbeeld voor heftrucks met een tablet om orders klaar te zetten. Dan wordt er gebruik gemaakt van “seamless roaming”, dit is een Wi-Fi-netwerk met meerdere draadloze toegangspunten die gezamenlijk als één toegangspunt werken. Het maakt dus niet uit waar de heftruck zich bevindt, deze is altijd verbonden met hetzelfde toegangspunt.

Werkwijze

Als een klant een goede en betrouwbare Wi-Fi-verbinding verlangt, wordt er een afspraak gemaakt en op locatie bekeken wat de beste oplossing is. Er wordt altijd vrijblijvend een offerte gemaakt. Meestal worden er metingen gedaan met een speciaal notebook, zodat er een optimaal resultaat behaald wordt tegen lage kosten. Soms wil de klant zelf de kabels trekken (bij meerdere AP’s) om kosten te besparen. Wij geven dan de aanwijzingen en komen later alles aansluiten en configureren, dit scheelt in arbeidskosten.

aanleg van draadloze (Wi-Fi-)netwerken
Chat openen
Chat met onze Support Team
Hallo,
Hoe kunnen we van dienst zijn?