Onderzoekskosten

Gebruikte onderdelen

We gebruiken over het algemeen originele onderdelen. Indien het een wat ouder apparaat betreft en de onderdelen niet meer leverbaar zijn kan er, uitsluitend na overleg met de klant, een tweedehands onderdeel gebruikt worden.
 

Tarieven

Alleen bij het niet doorgaan van een reparatie zijn er onderzoekskosten verschuldigd, hiervoor wordt een apparaat zorgvuldig doorgemeten en onderzocht en niet zomaar afgekeurd. De onderzoekskosten staan in de onderstaande tabel.

€ 7,50 – Klein apparaat, bijv. adapter
€ 17,50 – Computer, iPod, printer, beeldscherm
€ 17,50 – Audio- en videoapparatuur
€ 27,50 – Televisie, beamer, tablet
€ 37,50 – Laptop

Als uw apparaat hierboven niet vermeld is, neem dan contact met ons op.

 
 

Reparatietijd

De gemiddelde reparatietijd hangt van het product af, zie de tabel hierboven. Er is ook een mogelijkheid voor een spoedreparatie. Dit houdt in dat uw apparaat dezelfde dag voor u hersteld wordt. Voor mobiele telefoons is de reparatie veelal binnen één werkdag uitgevoerd. De reparatietijd kan uitlopen indien bijzondere onderdelen besteld moeten worden of wanneer die niet op voorraad zijn (afhankelijk van de levertijd van de leverancier).

 
 

Hoe werkt het? 1-2-3 stappen

  • Breng uw apparaat bij ons. Een reparatie wordt op de zaak aangeboden en u ontvangt een inschrijfbewijs met een code om het verloop van uw reparatie op onze website te volgen.

     
  • U ontvangt een prijsopgave. Als de reparatie is onderzocht ontvangt u een prijsopgave voor de reparatiekosten. Dit kan telefonisch, per e-mail of per SMS. Als u hiermee akkoord gaat wordt het apparaat keurig gerepareerd binnen de afgesproken tijd.

     
  • Volg de voortgang van uw reparatie. Tijdens de reparatietijd kunt u zien wanneer het apparaat klaar is. U ontvangt van ons een SMS- of e-mailbericht wanneer u het kunt ophalen. U ontvangt standaard drie maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie.

Wij rekenen onderzoekskosten.
Chat openen
Chat met onze Support Team
Hallo,
Hoe kunnen we van dienst zijn?