<style>.lazy{display:none}</style> Server en Werkstation - Sijmtronix

Server en Werkstation

Als klein bedrijven, komen upgrades en aankoop van nieuwe en krachtigere servers of werkstations vaak aan de orde. We werken samen met gelijkgestemde bedrijven waarbij we u de beste prijzen kunnen aanbieden.

 

Hardware/software voor MKB’s

Server hardware

Sijmtronix kan adviseren over servers die ideaal zijn voor uw onderneming qua processorkracht en opslagcapaciteit. Of het gaat over een tower- rack- bladeserver, tapestations, clusters, RAID,  bij ons bent u op het juiste adres.

Server software

Nadat de passende hardware voor uw server is bepaald, gaan we aan de slag met de installatie en configuratie van software zoals Windows 2012 Essentials en andere benodigde softwarepakketten voor uw back up en dagelijkse activiteiten. We kunnen u adviseren voor back-uppen, uitbreidingen en upgrading.

Sinds begin maart is Windows Server 2008 los. 24-7 in de lucht, met een haast bovenmenselijke betrouwbaarheid. Neem vrijblijvend een contact met ons en ontdek wat een Windows Server 2008 biedt op het gebied van stabiliteit, beheer, beveiliging en web.

Werkstations

Als u van plan bent uw werkstations te vervangen of nieuwe computers aan te schaffen, dan kunt u bij ons terecht. De nieuwe werkstations worden voorzien van de allerlaatste updates en worden standaard geïnstalleerd met de laatste Windows versie en anti-virus software.

Chat openen
Chat met onze Support Team
Hallo,
Hoe kunnen we van dienst zijn?